آگهی مناقصه شماره 8-96 (یک مرحله‌ای) دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۱/۲۹

دانشگاه لرستان در نظر دارد عملیات اجرا و ساخت پارکینگ ساختمان علوم پایه و دانشکده کشاورزی خود را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله‌ای به شرکتهای واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی در این زمینه را دارند با حداقل رتبه 5 ابنیه به شرح زیر واگذار نماید.

1_ موضوع مناقصه: اجرا و ساخت پارکینگ ساختمان علوم پایه و دانشکده کشاورزی.

2_ داشتن مدرک تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران جهت شرکت در مناقصه و عقد قرارداد الزامی است.

3_ مبلغ برآورد اجرای پروژه :3,517,762,165 ریال در قالب اسناد خزانه اسلامی.

4_ تضمين شركت در مناقصه: بـه صـورت ضـمانت‌نامـه بـانكی يـا چـك بـانكي تضـمين شـده بـه مبلـغ 176000000  ریال (هفده میلیون و ششصد هزار تومان).

5_ مهلت فروش اسناد مناقصه از طریق سامانه اینترنتی: از زمان درج آگهي در روزنامه، تا روز پنجشنبه مورخ 96/12/3 است.

6_ خرید اسناد مناقصه: متقاضيان می‌توانند جهت خرید اسناد مناقصـه به سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت به آدرس اینترنتی www.setadiran.ir مراجعه نمایند.

7_ مهلت بارگذاری اسناد تکمیل شده مناقصه در سامانه تدارکات الکترونیک دولت: تا روز یکشنبه مورخ 96/12/13 است.

8_ زمان برگزاری جلسه كميسیون مناقصه: ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 96/12/14

9_ آدرس مناقصه‌گزار: کیلومتر 5 جاده خرم‌آباد - تهران - دانشگاه لرستان – سازمان مرکزی

10_ شماره تلفن مناقصه‌گزار: 33120110  – 066  دبيرخانه كميسيون معاملات

11_ محل برگزاری مناقصه: اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان

12_ ساير اطلاعات و جزئيات در اسناد مناقصه موجود است.

13_ هزینه نشر آگهی به عهده برنده مناقصه است.

۱۳۹۶/۱۱/۲۹ - ۰۰:۰۰