راهپیمایی هیئت رئیسه، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت دهه فجر

۱۳۹۶/۱۱/۱۴

هیئت رئیسه، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در گرامیداشت ایام دهه فجر، مسیر ساختمان مرکزی تا سالن ورزشی امام علی (ع) را با پای پیاده، طی کردند.

ادای احترام به سه شهید گمنام توسط هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان با حضور بر مزار سه شهید و قرائت فاتحه.

سخنرانی رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در سالن ورزشی امام علی (ع):

«ایام دهه فجر را تبریک و ایام فاطمیه را تسلیت می‌گویم».

«باید کوشش کنیم با توجه به رهنمودها و فرامین مقام معظم رهبری، دستاوردهای انقلاب اسلامی را بیشتر از گذشته به جامعه معرفی کنیم».

«قبل از انقلاب اسلامی، دانشگاه لرستان دارای چهار رشته تحصیلی و شاخه‌ای از دانشگاه جندی شاپور اهواز بود و الان به برکت انقلاب اسلامی، دانشگاه مادر در بین دانشگاه‌های استان است».

سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی:

«انقلاب اسلامی معجزه‌ی حضرت امام (ره) بود و دستاوردهای بسیاری برای ملت ایران داشته است».

«اگرچه در جامعه، برخی مشکلات داریم ولی مردم، محکم و استوار، مدافع نظام‌اند».

«دشمن تلاش می‌کند از برخی نارضایتی‌ها سوءاستفاده کند که خوشبختانه در این زمینه نیز مردم ما هوشیار‌ند».

«باید تلاش کنیم آیین‌های گرامیداشت دهه فجر هرچه باشکوهتر برگزار شوند».

گفتنی است در پایان این مراسم براساس قرعه‌کشی از 40 نفر از حاضران با اهداء جوایزی تقدیر شد.

متولی برنامه: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان.

تاریخ راهپیمایی: صبح روز شنبه 14 بهمن‌ماه.

سایت مرکزی کمالوند (خرم آباد).

۱۳۹۶/۱۱/۱۴ - ۰۰:۰۰