امضای تفاهم نامه بین دانشگاه لرستان و شرکت توزیع برق استان

۱۳۹۶/۱۱/۱۱

تفاهم‌نامه‌ی بین دانشگاه لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان منعقد شد.

هدف تفاهم‌نامه:

تقویت ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی و صنعت استان جهت افزایش پژوهش‌های کاربردی برای رفع مشکلات؛

حضور مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان، مهندس فریدون خودنیا در محل کار رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و امضای تفاهم‌نامه توسط طرفین.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی:

_ تقویت فرهنگ خودباوری ملی در همه‌ی عرصه‌ها که رفع‌کننده‌ی بسیاری از مشکلات است؛

_ تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و تلاش برای تبدیل ایده‌ها به فناوری و تجاری‌سازی ایده‌ها؛

_ تأکید بر مفهوم دانشگاه نسل سوم که مهارت‌آفرین است؛

همچنین، مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم‌الدین الماسی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، دکتر احمد احمدی خلجی، دکتر سلمان کریمی (گروه برق) و مهندس نادر شجاعی (گروه برق) در این جلسه حضور داشتند.

دکتر الماسی:

«باید کوشش کنیم ارتباط بین دانشگاه و صنعت بیشتر شود و پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت تقاضامحوری و پژوهشهای کاربردی بروند تا دانشگاه نقش بیشتری در رفع مشکلات جامعه داشته باشد».

مهندس خودنیا:

«پژوهشهای کاربردی باید بیشتر شوند؛ چرا که اینگونه پژوهشها نقش مهمی در رفع مشکلات جامعه دارند».

تاریخ امضای تفاهم‌نامه: 11 بهمن‌ماه.

۱۳۹۶/۱۱/۱۱ - ۰۰:۰۰