جلسه هم اندیشی معاونان آموزشی دانشگاههای لرستان و مدرسان درس دفاع مقدس با حضور مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس (لرستان)

۱۳۹۶/۱۱/۰۹

جلسه‌ی هم‌اندیشی معاونان آموزشی دانشگاه‌های لرستان و مدرسان درس دفاع مقدس با حضور مدیرکل بنیاد حفط آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان:

«تبریک ایام دهه فجر؛

طلیعه‌ی انقلاب از خردادماه 42 شروع شد؛

تأکید بر ثبت وقایع و حماسه‌های دفاع مقدس و آثار هنری، متون و کتاب‌ها برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی:

«حرکت‌های انقلابی هدفشان تعمیق باورهای دینی و ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس است؛

رویش‌های بسیار ارزشمندی در جبهه انقلاب داشته‌ایم؛

امروز هجمه‌های تبلیغاتی دشمن، در قالب جنگ نرم علیه ارزشهاست؛

ایستادگی بر سر ارزشها از مهم‌ترین پیام‌های دوران دفاع مقدس است؛

ضرورت تقویت ابعاد اندیشه‌ای ذر ذهنیت جوانان و روحیه مقاومت و مجاهدت و پرهیز کردن از حرکت‌های احساسی».

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، سرهنگ حجت‌اله ناصرپور:

«دفاع مقدس یک مقوله‌ی تاریخ‌ساز است؛

از ریاست دانشگاه لرستان، جناب دکتر عزیزی به خاطر اینکه همیشه یار بنیاد بوده و همواره در  این زمینه، میدان‌داراند سپاسگزاری می‌کنم؛

الان در نبرد فرهنگی با دشمن هستیم؛

ارزشهای دفاع مقدس در قالب نوشتار، شعر، نویسندگی، کتاب، فیلم، سخنرانی و کلام باید بیشتر تقویت شوند؛

تراز استراتژیک دفاع مقدس، توجه به ارزشهاست و این تراز باید تقویت شود؛

رسالت مهم مدرسان دانشگاه تقویت رابطه‌ی بین امنیت و فرهنگ است».

در این جلسه، معاونان آموزشی دانشگاه‌های استان و مدرسان درس دفاع مقدس، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند.

مکان جلسه:

سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان؛ صبح دوشنبه 9 بهمن‌ماه.

۱۳۹۶/۱۱/۰۹ - ۰۰:۰۰