افتتاح زمین چمن مصنوعی خوابگاه ولیعصر (عج) شماره سه با حضور رئیس و معاونان دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۰/۲۲

زمین چمن مصنوعی خوابگاه دانشجویی ولیعصر (عج) شماره سه، با حضور رئیس و معاونان دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

عصر پنجشنبه 21 دی‌ماه، با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه، دکتر محمد جعفری و معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر حجت‌اله یونسی، زمین چمن مصنوعی خوابگاه دانشجویی ولیعصر (عج) ـ واقع در کوی اساتید ـ افتتاح شد.

برای این پروژه، 140 میلیون تومان، هزینه شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، می‌گوید:«این اقدام در راستای افزایش امکانات برای دانشجویان و همچنین در راستای مدیریت سبز است؛ زیرا ایجاد چمن طبیعی، دارای این عیب است که مصرف آب دارد ولی چمن مصنوعی، این‌گونه نیست».

وی تصریح می‌کند:«در بحث مدیریت سبز، توجه به صرفه‌جویی و استفاده‌ی بهینه از منابع انرژی، و همچنین اصلاح الگوی مصرف، اهمیت دارد».

چندی پیش نیز، زمین چمن مصنوعی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان افتتاح شد.

حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان ( ذیل معاونت دانشجویی)، تاکنون اقدامات متعددی از جمله بهسازی و نوسازی سالن ورزشی امام علی (ع) و سایر سالن‌های ورزشی دانشجویی را انجام داده است. همچنین، وسایل ورزشی در برخی خوابگاه‌های دانشجویی، نصب شده است.

ابعاد زمین چمن مصنوعی خوابگاه ولیعصر (عج) شماره سه، 40 متر طول، در 25 متر عرض است.

در مراسم افتتاح زمین چمن مصنوعی خوابگاه ولیعصر (عج) شماره سه، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، «رزاق کریمی‌راد» نیز حضور داشت.

کریمی‌راد می‌گوید:«کوشش شورای صنفی دانشجویان انتقال مطالبات و کمبودها به تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است».

وی تشریح می‌کند:«خوشبختانه تیم مدیریتی دانشگاه لرستان با شورای صنفی دانشجویان، تعامل خوبی دارد و در اینجا لازم است از ریاست محترم دانشگاه، تشکر کنم».

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، دکتر «مسعود رحمتی» است.

۱۳۹۶/۱۰/۲۲ - ۰۰:۰۰