جلسه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۰/۱۶

جلسه‌ی شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست رئیس دانشگاه، دکتر خسرو عزیزی، تشکیل شد.

این جلسه، صبح روز شنبه 16 دی‌ماه در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد.

مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان، مهندس ایمان بهرامی‌چگنی، گزارش کار درباره‌ی ادامه‌ی اقدامات برای نهادینه‌شدن مدیریت سبز را ارائه کرد.

موضوعاتی همچون تلاش برای رفع ایرادات سیستم برید، راهکارها برای کاهش مصرف کاغذ، اصلاح الگوی مصرف در حوزه‌های کاری مرتبط با مصرف انرژی، استفاده‌ی بهینه‌تر از وسایل ایاب و ذهاب کارکنان، فعالیت‌های کارگروه فرهنگی و آموزشی شورا، تأکید بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، استفاده از تجربیات دیگر دانشگاه‌ها، استفاده از نظرات اعضای هیئت علمی دانشگاه، پیگیری مصوبات جلسه‌ی قبلی، از مباحث مطرح شده‌ی این جلسه بود که مورد تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری نیز در این جلسه حضور داشت.

چند روز پیش، طرح تفکیک از مبدأ پسماندهای خشک دانشگاه لرستان با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری خرم‌آباد شروع شد.

سطل‌های زباله براساس تفکیک از مبدأ شامل کاغذ، پلاستیک و فلز، بدین منظور، نصب شدند.

۱۳۹۶/۱۰/۱۶ - ۰۰:۰۰