سپاس از دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌خاطر حضور حماسی در راهپیمایی سراسری دفاع از آرمانهای انقلاب و رهبری

۱۳۹۶/۱۰/۱۴

بدین‌وسیله، مراتب سپاس و قدردانی خود را از دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌خاطر حضور گسترده در راهپیمایی دشمن‌شکن دفاع از آرمانهای انقلاب و رهبری که صبح چهارشنبه 13 دی‌ماه برگزار شد، اعلام می‌داریم.

«راهپیمایی بصیرت»، نماد انسجام و همبستگی ملی بود که برای محکومیت اغتشاشات اخیر صورت گرفت و بار دیگر نشان داد ملت ایران، هوشیار و همیشه در صحنه است و اجازه نمی‌دهد دشمنان این مرز و بوم، به نفع خویش، از برخی اعتراضات، موج‌سواری کنند.

هرگونه اعتراض و انتقاد باید از مسیر قانونی، پیگیری شود و خوشبختانه، هوشیاری ملت، مانع تحقق اهداف شوم آشوبگران، اغتشاشگران و دشمنان شد که همیشه، به‌دنبال ایجاد مشکل برای نظام اسلامی و ایجاد ناامنی در جامعه‌اند.

تقویت وحدت ملی، حول پیروی از ولایت، از مهم‌ترین پیام‌های حضور ملت است که باید، بیش از پیش، بر آن، تأکید کرد.

ملت سرافراز ایران اسلامی، همواره با بصیریت و حفظ هوشیاری، بیگانگان سلطه‌گر را در رسیدن به اهداف شوم مدنظرشان، ان‌شاءالله، همچون گذشته، ناکام خواهد گذاشت.

بار دیگر، از حضور حماسی دانشگاهیان دانشگاه لرستان، سپاسگزاری می‌کنیم.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۰/۱۴ - ۰۰:۰۰