پیگیری رئیس دانشگاه لرستان برای حمایت از محقق نخبه‌ی اهل دلفان

۱۳۹۶/۱۰/۱۱

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، در دیدار با محقق نخبه‌ی اهل دلفان، «فرهنگ ترکی»، به وی قول مساعد داد از این نخبه و محقق اهل دلفان، حمایت شود.

فرهنگ ترکی، کارشناس ارشد زیست‌شناسی جانوری است و در روستای خلیفه‌آباد دلفان زندگی می‌کند.

او تاکنون موفق شده است تعداد 11 گونه‌ی جانوری (خزنده) را به ثبت‌جهانی برساند. همچنین وی چندین مقاله‌ی چاپ‌شده‌ی علمی در نشریات معتبر خارجی نوشته است.

او تاکنون به حوزه‌ی ریاست دانشگاه لرستان مراجعه نکرده است.

چند روز پیش، گزارشی از وضعیت نامناسب زندگی وی از سیمای افلاک لرستان پخش شد و بی‌درنگ، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، دستور داد موضوع پیگیری شود.

در همین راستا، صبح دوشنبه 11 دی‌ماه، این پژوهشگر اهل دلفان، در اتاق محل کار رئیس دانشگاه لرستان حضور یافت و دکتر عزیزی ضمن آنکه بر حمایت از پژوهشگران و فناوران تأکید کرد به وی قول مساعد داد در اسرع وقت اقدامات لازم برای حمایت از وی انجام شود.

«فرهنگ ترکی»، از پیگیری‌ها و دستورات رئیس دانشگاه لرستان برای حمایت از وی، سپاس‌گزاری کرد.

۱۳۹۶/۱۰/۱۱ - ۰۰:۰۰