حضور رئیس دانشگاه لرستان در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی

۱۳۹۶/۱۰/۰۹

مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، آیت اله سیداحمد میرعمادی و استاندار لرستان، دکتر سیدموسی خادمی در محل حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد برگزار شد اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی نیز، در مراسم شرکت کرد.

آیت اله میرعمادی در سخنانی گفت:«9 دی روز همبستگی ملت ایران و به نوعی انقلاب دوم است».

وی تشریح کرد:«مردم با حضور خود در روز 9 دی 88، بساط فتنه را جمع کردند و دشمنان ملت، بار دیگر نا امید شدند».

آیت اله میرعمادی تصریح کرد:«براساس تعالیم قرآنی، دو حزب وجود دارد: یکی حزب الله که ویژگی‌اش، دین‌مداری و اطاعت از ولایت است و البته هر حزبی این ویژگی را داشته باشد حزب الله است و دیگری، حزب شیطان که نقطه مقابل حزب‌الله است».

وی افزود: «حزب‌الله ایمان به خدا قیامت دارد و بر خلاف موازین شرعی عمل نمی‌کند، حزب‌الله انحراف در عقیده و ریاکاری ندارد و آن‌چه انجام می‌دهد به‌عنوان وظیفه است».

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد تصریح کرد: «این روزها به بهانه‌های گوناگون تجمع می‌کنند اما انسان‌های بابصیرت وظیفه خود را به‌خوبی می‌دانند، کمااینکه ریشه نظام آن‌قدر قوی است که با این باد خفیف هرگز نمی‌لرزد».
مراسم، صبح روز شنبه 9 دی‌ماه برگزار شد.

۱۳۹۶/۱۰/۰۹ - ۰۰:۰۰