نخستین نشریه صوتی، دانشجویی دانشگاه لرستان، با نام «رادیو اکتیو»، شروع به فعالیت کرد

۱۳۹۶/۰۹/۲۹

نخستین نشریه صوتی، دانشجویی دانشگاه لرستان، در آذرماه امسال و به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو، منتشر شد.

با همیاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و تعدادی از دانشجویان علاقه‌مند به روزنامه‌نگاری دانشجویی و گویندگی، پس از حضور در کارگاه‌های آموزشی نشریات دانشجویی که مهر و آبان 96 برگزار شد، با تصویب کمیته‌ی ناظر بر نشریات دانشجویی، اقدام به انتشار نشریه صوتی، دانشجویی «رادیو اکتیو»، کرده‌اند.

در فایل صوتی که به زبان طنز بیان شده است، مسائل و مشکلات دانشجویی در حوزهای آموزشی، صنفی، رفاهی، فرهنگی و اجتماعی، بیان می‌شوند.

این نشریه به مدیر مسئولی احمدرضا مدهنی، دانشجوی رشته فیزیک و سردبیری محمد عرفان، دانشجوی دکترا دامپزشکی منتشر شده است و  دومین نشریه صوتی، دانشجویی دانشگاه نیز به مدیرمسئولی شهره راستی و سردبیری داوود میرصفری، به‌زودی آماده انتشار می‌شود.

آدرس کانال رادیو اکتیو:

@radioactivelu