سیزدهمین جشنواره‌ی علمی دانشجویان بسیجی، شاهد و ایثارگر، با حضور فرمانده سپاه استان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۹/۲۹

سیزدهمین جشنواره‌ی علمی دانشجویان بسیجی، شاهد و ایثارگر، با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، در دانشگاه لرستان برگزار شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، سردار مرتضی کشکولی، در این جشنواره و در جمع دانشجویان، گفت:«اگرچه کشور ما مشکلات فراوانی دارد ولی در موضوعات علمی، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم».

وی توضیح داد:«اهمیت دادن به قدرت علمی، در دنیای امروز بسیار مهم است».

او افزود:«متأسفانه دنیای امروز براساس مناسبات زورمدارانه و سلطه‌جویانه اداره می‌شود».

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، بر حمایت مادی و معنوی سپاه از پژوهش و فناوری و ایده‌پردازی علمی، تأکید کرد.

سردار کشکولی، توضیح داد:«تقویت بنیه‌ی علمی کشور از اولویت‌های مهم است».

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان نیز در سخنانی بر حمایت هرچه بیشتر از ایده‌های علمی و پژوهشی و فناوری برای الگوسازی و نهادینگی فرهنگ تحقیق و پژوهش در جامعه تأکید کرد.

مهدی رحیمی، تصریح کرد:«خودباوری و شعار ما می‌توانیم، یک فرهنگ و باور اساسی برای رسیدن به پیشرفت علمی کشور است و باید آنرا تقویت و ترویج کنیم».

وی، برخی مهم‌ترین اقدامات سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان را تشریح کرد؛ از جمله:

دو طرح حرفه‌ای در سال 95 ؛

ایجاد مرکز افکارسنجی؛

عقد تفاهم‌نامه با مراکز علمی و دانشگاه‌های استان؛

تبدیل دو شرکت نو پایه به شرکت‌های دانش‌بنیان؛

تشکیل هسته‌های علمی و پژوهشی و فناوری در مساجد، پایگاههای مقاومت و محلات؛

طرح گیاهان دارویی و پلاسما؛

حمایت از طرح‌های مخترعین؛

طرح ایجاد قرارگاه جهاد علمی.

در این جشنواره، دانشجویان، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کردند. سردار کشکولی به پرسش‌های دانشجویان، پاسخ داد.

همچنین، با حضور سردار کشکولی و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر داریوش یاراحمدی، از دانشجویان برتر علمی بسیجی، شاهد و ایثارگر، تجلیل شد.

این جشنواره‌ی علمی (با محوریت اقتصاد مقاومتی)، صبح روز چهارشنبه، 29 آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۲۹ - ۰۰:۰۰