عضویت عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در کمیته علمی همایش تاریخ مجلس

۱۳۹۶/۰۹/۲۷

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، عضو کمیته علمی هفتمین همایش ملی تاریخ مجلس است که قرار است اواخر بهمن‌ماه امسال، برگزار شود.

دکتر توران طولابی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (استادیار تاریخ)، است. حوزه‌ی مطالعات وی، تاریخ معاصر، به‌ویژه، مقالات تخصصی پارلمان‌پژوهشی است.

کمیته‌ی علمی همایش، از دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه اصفهان، دانشگاه لرستان، دانشگاه تبریز، دانشگاه رازی کرمانشاه، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و دانشگاه آزاد نجف‌آباد، تشکیل شده است.

کمیته علمی، به بررسی کیفیت و انتخاب مقالات برتر ارسالی می‌پردازد. در هفتمین همایش تاریخ مجلس که توسط کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود، ساختار و کارکرد مجلس شورای ملی، دوره‌های بیست و سوم و بیست و چهارم (قبل از انقلاب اسلامی)، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بررسی مهم‌ترین مصوبات و مناسبات مجلس، بررسی پایگاه طبقاتی مجالس بیست سوم و بیست و چهارم، ساختار اداری داخلی مجلس و امثال این موضوعات از مهم‌ترین موضوعات هفتیمن همایش ملی تاریخ مجلس است.

۱۳۹۶/۰۹/۲۷ - ۰۰:۰۰