پرسش و پاسخ هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با دانشجویان

۱۳۹۶/۰۹/۲۵

برنامه‌ی پرسش و پاسخ هیئت رئیسه‌ی دانشگاه لرستان با دانشجویان، برگزار شد.

هیئت رئیسه‌ی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه 25 آذرماه از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان حضور یافتند تا در برنامه‌ی پرسش و پاسخ با دانشجویان، شرکت کنند و به پرسش‌های دانشجویان پاسخ بدهند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در سخنانی خطاب به دانشجویان گفت:«از اینگونه برنامه‌ها برای تقویت روحیه مطالبه‌گری و پرسش‌گری دانشجویان حمایت می‌کنیم».

نمایندگان تشکل‌های دانشجویی بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان و نماینده انجمن‌های علمی دانشجویی، هر کدام پرسش‌ها و دغدغه‌های تشکل خود را مطرح کردند و رئیس و معاونان دانشگاه لرستان به پرسش‌ها، پاسخ دادند.

برنامه با برنامه‌ریزی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و همکاری امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۲۵ - ۰۰:۰۰