مصوبات جلسه اخیر دبیران شوراهای صنفی دانشجویان مناطق دو، سه و پنج کشور

۱۳۹۶/۰۹/۲۱

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، مصوبات جلسه‌ی اخیر دبیران شوراهای صنفی مناطق دو، سه و پنج کشور را تشریح کرد.

رزاق کریمی‌راد، توضیح داد: «دومین جلسه‌ی دبیران شوراهای صنفی کلان مناطق دو، سه و پنج کشور، به منظور انتخاب یکی از چهار نماینده‌ی شورای مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی کشور با حضور جناب دکتر ریاضی، معاون سازمان امور دانشجویان کشور و همچنین جناب دکتر امامعلی‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، در تبریز برگزار و آقای عالی‌زاده، نماینده شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تبریز، به‌عنوان عضو ناظر بر شوراهای صنفی کشور انتخاب شد».

کریمی‌راد تشریح کرد:«در این نشست، بیانیه‌ی دبیران شوراهای صنفی مناطق دو، سه و پنج کشور درباره‌ی درخواست برگزاری جلسه‌ای با حضور تمامی دبیران شوراهای صنفی کشور با وزیر علوم - جناب دکتر غلامی - قرائت شد».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، بیان کرد: «در این جلسه، دبیران شوراهای صنفی، به بیان مشکلات و مطالبات عمومی صنفی و موضوعات صنفی دانشگاه‌های خود پرداختند و دکتر ریاضی، نیز، مشکلات اقتصادی کشور را عامل اصلی بسیاری از کمبودها در دانشگاه‌ها دانست و ضمن اشاره به افزایش استفاده‌ی دانشجویان از سلف دولتی، ضعیف‌تر شدن توان مالی دانشجویان را عامل اصلی این امر دانست».

وی افزود: «دکتر امامعلی‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، با تقدیر از دبیران حاضر در جلسه، ابراز امیدواری کرد با تشکیل منظم جلسات شورای مرکزی نظارت، بسیاری از مشکلات پیش روی شوراهای صنفی، رفع شود».

جلسه، 18 آذرماه برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۰۰:۰۰