حضور هیئت رئیسه‌ی دانشگاه لرستان در طرح شمیم خدمت و تظاهرات ضد آمریکایی _ صهیونیستی

۱۳۹۶/۰۹/۱۷

هیئت رئیسه‌ی دانشگاه لرستان در طرح شمیم خدمت و تظاهرات ضد آمریکایی _ صهیونیستی، شرکت کرد.

ظهر روز جمعه، 17 آذرماه، در مصلای الغدیر خرم‌آباد، هیئت رئیسه دانشگاه لرستان در طرح شمیم خدمت حضور یافت و پاسخگوی نمازگزاران بود.

هیئت رئیسه در نماز جمعه که به امامت نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی، اقامه شد، حضور یافت.

بعد از نماز جمعه، راهپیمایی ضد آمریکایی _ صهیونیستی با حضور مردم، از مصلا تا چهار راه بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد برگزار شد و هیئت رئیسه‌ی دانشگاه لرستان نیز همچون سایر اقشار مردم، در این راهپیمایی شرکت کرد.

قطعنامه‌ی پایانی راهپمیایی، اقدام اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در اعلام شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی را محکوم کرد و راهپیمایان با سر دادن شعارهای الله اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، حمایت قاطع خود را از ملت مظلوم فلسطین، اعلام کردند.

۱۳۹۶/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰