جشن دانشجویی در دانشگاه لرستان با حضور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

۱۳۹۶/۰۹/۱۵

جشن سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت روز دانشجو، با حضور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد بیرانوندی در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

متولی برنامه، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جامعه اسلامی دانشجویان بود.

دانشجویان از این آیین شاد، استقبال کردند. جشن، شامل بخش‌های مختلفی همچون نمایش کلیپ، موسیقی زنده و مسابقه بود.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در سخنان کوتاهی، به حاضران، خوش آمد و ایام را شادباش گفت.

وی، تصریح کرد:«پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع)، الگوی فضائل اخلاقی هستند و باید تلاش کنیم اخلاق اسلامی در جامعه، تقویت شود».

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، «رزاق کریمی» است. عصر روز چهارشنبه 15 آذرماه، این جشن برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰