جلسه‌ی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با رئیس دانشگاه

۱۳۹۶/۰۹/۱۱

اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در جلسه‌‌ای با رئیس دانشگاه، نقطه‌نظرات خود را درباره‌ی برخی مشکلات صنفی دانشجویی، مطرح کردند.

این جلسه، ظهر روز شنبه 11 آذرماه در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، توضیح داد:«به‌رغم اینکه، محدودیت‌های اعتباری وجود داشته اما پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌سازی از جمله ساخت ساختمان مرکزی اداری دانشگاه لرستان، تداوم داشته و متوقف نشده است».

وی بیان داشت:«در زمینه‌ی تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی نیز، اقدامات خوبی صورت گرفته است».

رئیس دانشگاه لرستان در زمینه‌های دیگر کاری نیز از جمله حمل و نقل دانشجویی، نقطه‌نظرات اعضای شورای صنفی دانشجویان را شنید و به آنها پاسخ داد.

وی تصریح کرد:«باید ارتباط بین دانشجویان و مسئولان دانشگاه در جهت کمک کردن برای رفع مشکلات، بیشتر شود».

کریمی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۶/۰۹/۱۱ - ۰۰:۰۰