پژوهشگران برتر لرستان، تجلیل شدند + اسامی

۱۳۹۶/۰۹/۰۸

با حضور معاون اقتصادی استاندار لرستان از پژوهشگران برتر لرستان تجلیل شد.

هم‌زمان با هفته‌ی پژوهش و فناوری لرستان، در آیینی که معاون اقتصادی استاندار لرستان، مهرداد غضنفری و جانشین رئیس ستاد هفته‌ی پژوهش و فناوری لرستان، خسرو عزیزی (رئیس دانشگاه لرستان) در آن حضور داشتند و به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، پژوهشگران، فناوران و کارآفرینان برتر، تجلیل شدند.

اسامی پژوهشگران برتر لرستان

دانشگاه لرستان:

دکتر فرهاد نامداری، دکتر مسعود رحمتی، دکتر عابدین زبردستی، دکتر رضا سپهوند، دکتر مسعود علیرضایی، دکتر امیرحمزه حقی‌آبی.

پژوهشگران برتر دانشجوی دانشگاه لرستان:

ابوالقاسم گلخندان، نسرین‌السادات حسینی‌رمقانی، فرهاد احمدنژاد.

دانشجویان پژوهشگر برگزیده: مهدی صدیقی، رحمان اکبری، زهره میربیک سبزواری، محمود بهمنی و رضا محمدرضایی‌خرم آبادی ( دانشگاه آیت الله بروجردی)، هادی خاوری و علی عابدینی از دانشگاه آزاد اسلامی لرستان، حمید رفیعی اقدوسی و زهرا سیاپوش از دانشگاه فرهنگیان لرستان، بهناز مشرقی و حسن سلگی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای لرستان و نجیمه حسنوند از دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان.

فناوران برتر استان (پارک علم و فن‌آوری لرستان):

حسین جهانگیر، بهمن همتی و علی‌نظر صالح‌نیا

دانشگاه آیت‌‌اله بروجردی:

موسی گابله، یونس نادمی، محمد عابدینی.

مرکز داروهای گیاهی لرستان:

بهروز عزت‌پور

دانشگاه علوم پزشکی لرستان: خاطره عنبری، محمدحسن کایدی، فرناز خیراندیش، سپیده وهابی.

دانشگاه آزاد اسلامی لرستان: زهره فائزی زاده، محمد حیدری، محمدجعفر مهدیان و زهره دریکوند.

دانشگاه پیام نور: امیر ارسلان کاویانی و ایوب گراوند.

دانشگاه فرهنگیان لرستان: مهتاب چنگایی و فرانک فرشادی فر.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای لرستان: کیوان مرادی‌پور

دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان: سعید نورعلی

جهاد دانشگاهی لرستان: اعظم عارفی و امین سلاحورزیان.

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان: رضا چمن پیرا، مریم اسدی‌پور و علی احمدی

دستگاه‌های اجرایی لرستان: رضوان برمه‌زیار و ابراهیم شریفی‌پور.

معلمان پژوهشگر برتر: علی قبادی‌کیا، سمیه یوسفوند، حجت‌الله بیرانوند و سهراب مرادی‌زاده.

مخترع برتر لرستان:علی یوسفی

ایده‌پرداز برتر دانشجویی: حسین داودی

دانش‌آموزان پژوهشگر: الهه زهتاب، مبینا گودرزی، محمدساکی، امیررضا صداقتیان، عرفان میر، سارا سیدی، هدیه میرزایی و سینا امیری.

این آیین، صبح روز چهارشنبه 8 آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۰۸ - ۰۰:۰۰