جانشین رئیس ستاد هفته‌ی پژوهش و فناوری لرستان: دانشگاه نسل سوم، تدبیر دولت برای تقویت پژوهش است

۱۳۹۶/۰۹/۰۸

جانشین رئیس ستاد هفته‌ی پژوهش و فناوری لرستان، رویکرد دولت تدبیر و امید برای سوق‌دادن دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های نسل سوم را، در راستای حمایت از پژوهش و فناوری دانست.

دکتر خسرو عزیزی، در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان لرستان، تبیین کرد:«مهم‌ترین چالش کشور ما در این حوزه، در زمینه‌ی تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌هاست».

عزیزی تأکید کرد که پایه و اساس علم و دانش، پژوهش است.

وی توضیح داد:«اگر پژوهش و تجاری‌سازی، تقویت شود، ایده‌های نو به فناوری و سپس، به تجاری‌سازی و تولید ثروت منتهی می‌شوند که نتیجه‌اش، افزایش اشتغال و تقویت اقتصاد مقاومتی است».

او تشریح کرد:«تجلیل از پژوهشگران و فناوران، گام نخست و گام دوم، تجاری‌سازی است».

رئیس دانشگاه لرستان، تحلیل کرد:«پژوهش باید در جهت تقاضامحوری، رفع معضلات و توجه به نیازهای جامعه باشد».

دکتر خسرو عزیزی، تأکید کرد:«همدلی، وفاق و تلاش جمعی دولت و بخش خصوصی، پژوهش و فناوری را بیش از پیش، در جامعه گسترش می‌دهد و نهادینه می‌کند».

عزیزی تأکید کرد:«پژوهش باید کاربردی بوده و منجر به مهارت‌آفرینی شود».

وی گفت:«براساس سیاست‌های وزارت علوم، تلاش دانشگاه آن است که پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت تقاضامحوری بروند».

گفتنی است آیین، صبح روز چهارشنبه 8 آذرماه، همزمان با هفته‌ی پژوهش و فناوری، در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، برگزار شد.

در این آیین، با حضور معاون اقتصادی استاندار لرستان، مهندس مهرداد غضنفری و برخی دیگر از مدیران استانی، از 64 پژوهشگر و فناور برتر لرستان، تجلیل شد.

۱۳۹۶/۰۹/۰۸ - ۰۰:۰۰