پیام شادباش رئیس دانشگاه لرستان به‌خاطر شکست گروه تروریستی داعش

۱۳۹۶/۰۹/۰۳

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، در پیامی، شکست گروه تروریستی، صهیونیستی داعش را شادباش گفت.

متن پیام به این شرح است:

بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ وَ هُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«به نصرت و یاری خداوند که او هر كه را بخواهد، يارى مى‏ كند و اوست‏ مقتدر مهربان» (سوره روم، آیه 5)

پیروزی رزمندگان اسلام در نبرد علیه گروه تروریستی، صهیونیستی داعش، تحقق وعده‌ی آفریدگار در پیروزی حق بر باطل است.

این پیروزی خجسته، مرهون مجاهدت‌ها و رشادت‌های رزمندگان غیور ایرانی و بسیج مردمی عراق، و جانفشانی قهرمانانی همچون «شهید حججی» است.

این بار نیز رزمندگان ایرانی، تحت فرماندهی و هدایت ولایت، همچون دوران دفاع مقدس، توانستند یک پیروزی استراتژیک به‌دست آورند که نتیجه‌اش، تثبیت امنیت و آرامش ایران اسلامی و ملت‌های منطقه است.

این دستاورد و پیروزی بزرگ نظامی، سیاسی را به مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ملت‌های منطقه، شادباش می‌گویم.

رئیس دانشگاه لرستان؛ خسرو عزیزی

۱۳۹۶/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰