اولین کنفرانس بین‌المللی آموزش و پرورش تطبیقی در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۹/۰۳

اولین کنفرانس بین‌المللی آموزش و پرورش تطبیقی، با حضور پژوهشگران داخلی و خارجی و با همکاری دانشگاه لرستان، پنجشنبه و جمعه، دوم و سوم آذرماه، در این دانشگاه برگزار شد.

پژوهشگران خارجی دعوت‌‌‌‌‌ شده به کنفرانس:

پروفسور «کیگو ساکورای»؛ دانشگاه واسادا ژاپن.

دکتر «لیز جکسون»؛ دانشگاه هنگ کنگ.

پروفسور «رمینتاس زلویس»؛ دانشگاه ویلینیوس؛ لیتوانی.

پروفسور «وندر والت»؛ دانشگاه نورث وست آفریقای جنوبی.

پروفسور «سی سی چارلز ولتر»؛ رئیس انجمن آموزش و پرورش تطبیقی آفریقای جنوبی.

تعداد 428 مقاله به این کنفرانس فرستاده شد که تعداد 25 مقاله به‌صورت شفاهی فارسی و 23 مقاله به‌صورت شفاهی انگلیسی، ارائه، و همچنین تعداد 40 مقاله در قالب پوستر، پذیرفته شدند.

در مراسم افتتاحیه‌ی کنفرانس که صبح پنجشنبه دوم آذرماه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، دکتر «مهدی نوید‌اَدهم» و مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، خدانظر دریکوند، حضور داشتند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، به نمایندگی از رئیس دانشگاه لرستان، به مهمانان، خوش آمد گفت و در سخنان کوتاهی، تأکید کرد:« تقویت مطالعات تطبیقی، عامل موفقیت در برنامه‌ریزی و کاهش خطاهاست و اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان برای افزایش این‌گونه مطالعات، صورت گرفته است».

متولی اصلی برگزار‌کننده‌ی کنفرانس، انجمن آموزش و پرورش تطبیقی ایران بود که با همکاری دانشگاه لرستان، کنفرانس را برگزار کرد.

۱۳۹۶/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰