برنامه‌ریزی برای برگزاری برنامه‌های هفته‌ی پژوهش

۱۳۹۶/۰۸/۲۹

جلسه‌ی برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره و برنامه‌های هفته‌ی پژوهش، به ریاست دبیر کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان، دکتر خسرو عزیزی، برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی، تشریح کرد:«همه‌ی ادارات و دانشگاه‌های استان تلاش کنند برنامه‌های این هفته به ویژه تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان به نحو مطلوب برگزار شود».

دکتر عزیزی توضیح داد:«حمایت از پژوهشهای کاربردی باید به‌صورت دائمی و پایدار باشد تا ایده‌ها به مرحله‌ی تجاری‌سازی و تولید ثروت برسند».

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان نیز در این جلسه حضور داشت و مدیران پژوهشی ادارات استان هرکدام نظرات خود برای برگزاری هرچه بهتر هفته‌ی پژوهش را بیان کردند.

این جلسه، ظهر روز دوشنبه 29 آبان‌ماه در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.  هفته‌ی پایانی آذرماه به عنوان هفته‌ی پژوهش نام‌گذاری شده است.

۱۳۹۶/۰۸/۲۹ - ۰۰:۰۰