معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: دشمن به‌دنبال شایعه‌سازی در فضای مجازی برای تخریب وجهه روحانیت است

۱۳۹۶/۰۸/۲۳

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل درباره‌ی تاکتیک اخیر دشمن برای تخریب وجهه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، گفت:

«جناب حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی{مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان}، از طلاب بزرگوار و متخلق و اهل رعایت موازین شرعی و اخلاقی هستند؛

رفتارهای ناجوانمردانه و غیراخلاقی و غیرشرعی و غیرانسانی دشمن برای تهیه و نشر شایعات، بی‌تردید در محیط علمی دانشگاه، شنونده‌ای ندارد و پذیرفتنی نیست و خوشبختانه با شناختی که قاطبه‌ی دانشگاهیان از ایشان و برادر بزرگوارم جناب حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی {معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان} دارند که طلبه‌ای با دغدغه‌های دینی، فرهنگی و هنری هستند و اهل بیان و تبلیغ معارف دینی‌اند، این شایعات و ترفندهای شیطانی، اثر نخواهد داشت و مصداق بیان بزرگواری است که گفت: شایعه را دشمن سفارش می‌دهد و منافق، پخش می‌کند... خوشبختانه دانشگاه جای خواص و اهل فهم و درایت است که این شایعات و افترائات ناشیانه و ضداخلاقی در آنها، تاثیرگذار نیست.

گفتنی است ضد انقلاب، اخیراً در فضای مجازی، هجمه‌ای علیه مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به راه انداخته است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی و حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، از روحانیون مورد اعتماد و خوش‌اخلاق دانشگاه لرستان بوده و در فضای دانشگاه، همواره به دنبال آرامش بوده‌اند و در بین دانشگاهیان، چهره‌هایی موجه، معقول و محبوب هستند.

۱۳۹۶/۰۸/۲۳ - ۰۰:۰۰