جلسه‌ی هماهنگی بیشتر برای برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های هفته‌ی پژوهش

۱۳۹۶/۰۸/۲۳

هفته‌ی آخر آذرماه به‌عنوان هفته‌ی پژوهش و فناوری نام‌گذاری شده و جلسه‌ی مقدماتی انجام بهتر برنامه‌های این هفته به ریاست معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان در این جلسه که صبح روز سه‌شنبه 23 آبان‌ماه با حضور مدیران پژوهشی دانشگاه‌های استان و نمایندگانی از برخی ادارات همچون استانداری لرستان تشکیل شد، اظهار داشت:« باید جهت‌گیری پژوهش‌ها متناسب با دانشگاه نسل سوم در راستای کمک به رفع معضلات استان باشد».

دکتر فیضیان، توضیح داد:«ضرورت دارد پژوهش‌های حوزه‌ی فناوری نیز در سطح دانشگاه‌های استان لرستان، تقویت شوند».

هرکدام از حاضران نیز دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و دکتر فیضیان نیز دستورات لازم برای هماهنگی‌های بیشتر را صادر کرد.

در این جلسه، درباره‌ی پژوهش‌های دانش‌آموزی، تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه و همچنین روشهای انتخاب پژوهشگران برتر استان بحث و گفت‌وگو شد.

۱۳۹۶/۰۸/۲۳ - ۰۰:۰۰