دانشجویان و پیاده‌روی نمادین اربعین در سایت مرکزی دانشگاه لرستان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۸/۲۱

پیاده‌روی نمادین اربعین به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در روز اربعین در سایت مرکزی دانشگاه انجام شد.

پنجشنبه، 19 آبان‌ماه که اربعین حسینی بود و میلیون‌ها زائر ایرانی راهی کربلا شدند، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مسئولیت آنرا حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی عهده‌دار است، پیاده‌روی نمادین اربعین را در سایت مرکزی دانشگاه لرستان در کمالوند برگزار کرد تا دانشجویانی که امکان رفتن به کربلا را نداشته‌اند بتوانند به‌صورت نمادین در این پیاده‌روی که نشان‌دهنده‌ی اقتدار شیعه است، شرکت کنند.

دانشجویان بر مزار سه شهید گمنام در بوستان شهدای سایت مرکزی دانشگاه لرستان نیز حاضر شدند و با قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.

۱۳۹۶/۰۸/۲۱ - ۰۰:۰۰