مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان: هدف دشمن، فاصله انداختن بین روحانیت و مردم است

۱۳۹۶/۰۸/۱۷

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، گفت:«دشمن تلاش می‌کند با دسیسه‌های شیطانی، بین روحانیت و مردم، فاصله بیندازد».

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی، توضیح داد:«تاکتیک دشمن در زمینه‌ی جنگ نرم آن است که اعتماد مردم به نظام، روحانیت و مسئولان را از بین ببرد و به همین خاطر، با شایعه‌سازی‌ها، خبرسازی‌های جعلی و تخریب‌ شخصیت‌های معقول و ترور شخصیت‌ آنها سعی می‌کنند به این هدف شوم برسد که البته با هوشیاری عمومی، همیشه نقشه‌های دشمن نقش برآب شده‌اند».

وی افزود:«ترور شخصیت و تخریب وجهه افراد موجه و چهره‌های مقبول با ترفندهای شیطانی و سعی در تحریک عواطف امت بر علیه شخصیت‌های مردمی و انقلابی، شگردی است که تاریخ دیرینه دارد و همواره هوشیاری و در صحنه‌بودن مردم، این توطئه‌ها را ناکام گذاشته است».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تصریح کرد:« رویکرد دشمن آن است که باورهای دینی مردم تضعیف شود و این بخشی از رویکرد جنگ نرم دشمن است».

۱۳۹۶/۰۸/۱۷ - ۰۰:۰۰