برنامه کارگاه های آموزشی مرکز مشاوره دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۸/۱۶

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، برنامه‌ی زمانی کارگاه‌های آموزشی مرکز مشاوره دانشگاه لرستان را اعلام کرد.

برنامه‌ی کارگاه‌ها به این شرح است:

پیش از ازدواج/ سه‌شنبه 16 آبان/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه پسرانه ولیعصر(عج) / مدرس: آقای جمعیاری.

کارگاه مدیریت استرس/ شنبه 20 آبان/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه دخترانه حضرت زینب/ مدرس: خانم علیزاده.

مهارت ارتباطی و مدیریت رابطه/ سه‌شنبه 23 آبان/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه فاطمیه/ خانم شرفی.

مهارت‌های زندگی/ چهارشنبه 24 آبان/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه خدیجه/ خانم فتحی.

مهارت‌های زندگی/ دوشنبه 29 آبان/ از ساعت 17 تا 19/ خوابگاه فاطمیه/ خانم میردریکوند.

خودآگاهی و راه‌های افزایش اعتماد به نفس/ چهارشنبه اول آذرماه/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه حضرت معصومه/ خانم مهران.

خودکشی/ یکشنبه 5 آذر/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه حضرت خدیجه/ آقای یوسفوند.

کارگاه پیش از ازدواج/ چهارشنبه هشتم آذرماه/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه حضرت رقیه/ آقای جمعیاری.

استرس/ دوشنبه 13 آذر/ از ساعت 20 تا 22/ خوابگاه ولیعصر (عج)/ دکتر آذرینوند.

روابط بین فردی/ شنبه 18 آذر/ از ساعت 10 تا 12/ سالن آمفی‌تئاتر/ دکتر ویسکرمی.

روابط عاطفی/ یکشنبه 26 آذر/ از ساعت 15 تا 17/ مرکز مشاوره/ دکتر عباسی.

۱۳۹۶/۰۸/۱۶ - ۰۰:۰۰