سفر کاری معاون برنامه‌ریزی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۸/۱۵

معاون برنامه‌ریزی و امور سرمایه‌گذاری صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دانشگاه لرستان آمد و رئیس دانشگاه و معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، وضعیت دانشگاه و کمبودهای حوزه دانشجویی را برای وی توضیح دادند.

ظهر روز دوشنبه 15 آبان‌ماه، دکتر سیدفردین تقی‌زاده در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان با ریاست دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و دکتر حجت‌اله یونسی، جلسه گذاشت و به موضوعات مختلف حوزه‌ی کاری مرتبط، پرداخته شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، به توضیح خصوصیات زیرساختی خوابگاه‌های دانشجویی و دیگر موضوعات پرداخت و کمبودها و مشکلات مربوطه را نیز تشریح کرد.

وی به پرسش‌های کاری دکتر تقی‌زاده درباره‌ی موضوعات حوزه‌ی کاری، پاسخ داد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی نیز در این جلسه بر افزایش بیش از پیش کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان تأکید کرد.

۱۳۹۶/۰۸/۱۵ - ۰۰:۰۰