اولین مجمع عمومی کانون دانشجویی رشد برگزار شد

۱۳۹۶/۰۸/۱۴

اولین مجمع عمومی کانون دانشجویی رشد با حضور برخی مدیران دانشگاه لرستان برگزار شد.

ظهر روز یکشنبه 14 آبان‌ماه با حضور رئیس حوزه ریاست دانشگاه لرستان، افشین مرادی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  لرستان و معاون وی، امید سلیمانی و مهدی امید، همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین درویش‌پور (از اعضای هئیت علمی گروه معارف)، اولین مجمع عمومی کانون دانشجویی رشد (دانشگاه لرستان) با استقبال دانشجویان در سالن آمفی‌تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان (دانشکده علوم اقتصادی و اداری) برگزار شد.

در پایان این مجمع از نویسندگان برتر کانون دانشجویی رشد از جمله فاطمه سیفی، رضا پارسه، آقامیری، دالوند و نیز از فعالان کانون رشد از جمله معصومه یعقوبی، فائزه دلفان و ساحل بازوند تقدیر شد.

تقویت کانون‌های دانشجویی، باعث تقویت مشارکت‌گرایی و فرهنگ کار گروهی و ارتقاء مسئولیت‌پذیری می‌شود.

۱۳۹۶/۰۸/۱۴ - ۰۰:۰۰