پیام سپاس معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم از رؤسای دانشگاه‌های کشور به‌خاطر تلاش برای موفقیت دکتر غلامی در کسب رأی اعتماد

۱۳۹۶/۰۸/۱۰

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد روشن در پیامی خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور از آنها سپاس‌گزاری کرده است به این خاطر که با اهتمام جدی، برنامه‌های تقدیمی دکتر غلامی را برای نمایندگان مجلس در حوزه‌های خود، تشریح کرده‌اند.

دکتر روشن در پایان این پیام کوتاه نوشته:«امید است در این برهه، بیش از پیش، توفیق اعتلای نظام علوم، تحقیقات و فناوری حاصل شود».

گفتنی است در جلسه‌ی اخیر مجلس شورای اسلامی، دکتر منصور غلامی که گزینه‌ی پیشنهادی رئیس‌جمهور برای کرسی وزارت علوم بود، توانست با 180 رأی به‌عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، شروع به کار کند.

دکتر غلامی از سال 76 تا 83 و از سال 93 تا پیش از وزارت، رئیس دانشگاه بوعلی سینا (همدان) بود. وی دکترای علوم باغبانی از استرالیا دارد. رتبه‌ی علمی دکتر غلامی، «استاد تمام» است.

۱۳۹۶/۰۸/۱۰ - ۰۰:۰۰