زباله های دانشگاه لرستان از مبداء تفکیک می شوند

۱۳۹۶/۰۸/۱۰

دانشگاه لرستان، اولین دانشگاه استان است که به‌زودی با همکاری سازمان پسماند شهرداری خرم‌آباد، زباله‌هایش، از مبداء تفکیک خواهند شد.

صبح روز چهارشنبه 10 آبان‌ماه، سازمان پسماند و محیط زیست شهرداری خرم‌آباد که مدیرعامل آن رضا دریکوندی است میزبان جلسه‌ای مشترک با مدیران و کارشناسان عمرانی دانشگاه لرستان بود تا مصوب شود به‌زودی با همکاری سازمان پسماند، همه‌ی زباله‌های دانشگاه لرستان از محل مبداء تفکیک شوند تا گامی باشد مهم در راستای مدیریت سبز و اقتصاد سبز که از شاخص‌هایش، صرفه‌جویی در منابع انرژی و نیز کوشش برای صیانت از محیط زیست است.

در این جلسه، مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان، مهندس ایمان بهرامی‌چگنی و کارشناسان عمرانی، مهندسان شاهرخی و رضایی، حضور داشتند.

بهرامی در این جلسه گفت:«دانشگاه لرستان این آمادگی را دارد که برای سایر ادارات استان کارگاه‌های آموزشی مدیریت سبز برگزار کند و همچنین این آمادگی برای ارائه طرح‌های پژوهشی در رابطه با مفهوم مدیریت سبز وجود دارد».

۱۳۹۶/۰۸/۱۰ - ۰۰:۰۰