خانواده های چهار شهید دانشجوی شهرستان کوهدشت تجلیل شدند

۱۳۹۶/۰۸/۰۹

آیین تجلیل از خانواده‌های چهار شهید دانشجوی کوهدشت با حضور دکتر یونسی و حجت‌الاسلام فاضلی، برگزار شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالله فاضلی به مرکز آموزش عالی کوهدشت رفتند تا در آیین تجلیل از خانواده‌های چهار شهید دانشجوی این شهرستان شرکت کنند.

این آیین، دوشنبه 8 آبان‌ماه برگزار شد و امام جمعه شهرستان کوهدشت، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم طهماسبی، سرهنگ محمد حقی‌زاده که فرمانده سپاه ناحیه کوهدشت است همراه با خانواده‌های معظم شهدا و فرماندار شهرستان کوهدشت، نورمحمد فردی بیرانوند در آن حضور داشتند.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم طهماسبی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالله فاضلی و سرهنگ محمد حقی‌زاده از جمله سخنرانان بودند که بر پاسداری از راه شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کردند.

رئیس مرکز آموزش عالی شهرستان کوهدشت _ وابسته به دانشگاه لرستان _ دکتر شهرام ملکی است که در آیین، حضور داشت.

۱۳۹۶/۰۸/۰۹ - ۰۰:۰۰