ضرورت تقویت پژوهش‌های کاربردی دانشکده‌ها و حمایت از راهکارهای گسترش ارتباط بین دانشگاه و صنعت

۱۳۹۶/۰۸/۰۱

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان در راستای رفع مشکلات حوزه‌ی پژوهش دانشکده‌ها و تقویت ارتباط بین پژوهش و کاربرد که از متغیرهای دانشگاه نسل سوم است، این بار جلسه‌‌ای با مسئولان و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم اقتصادی و اداری در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، دکتر مسعود طاهرنیاست.

صبح روز دوشنبه اول آبان‌ماه، جلسه تشکیل شد و اعضاء حاضر در جلسه به بحث و گفت‌وگو درباره‌ی راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت پرداختند.

دانشگاه نسل سوم شامل سه حوزه‌ی آموزش، پژوهش و کاربرد براساس ظرفیت‌ها و نیازهای توسعه‌ای منطقه‌ای است و رویکرد معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان نیز که مسئولیت آن بردوش دکتر محمد فیضیان است، تقویت کارآفرینی و مهارت‌آفرینی و پژوهش‌های کاربردی در دانشکده‌ها بر مبنای پیشران بودن دانشگاه برای توسعه‌ی پایدار منطقه‌ای است.

۱۳۹۶/۰۸/۰۱ - ۰۰:۰۰