رئیس دانشگاه لرستان: دکتر غلامی، مدیری باتجربه و اخلاق مدار است

۱۳۹۶/۰۸/۰۱

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، گزینه‌ی پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم را مدیری باتجربه و اخلاق‌مدار دانست.

دکتر منصور غلامی، که هم‌اینک رئیس دانشگاه بوعلی سینا (همدان) است، گزینه‌ی پیشنهادی دولت تدبیر و امید به مجلس برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

دکتر عزیزی درباره‌ی ویژگی‌های دکتر غلامی، توضیح داد:«آقای دکتر غلامی، کوله‌باری از تجربه دارد و مدیری توانمند است».

وی افزود:«به طور حتم با تجربه‌های متعدد مدیریتی که دکتر غلامی در حوزه‌های کاری دانشگاهی دارد، معرفی ایشان به‌عنوان گزینه‌ی پیشنهادی وزارت علوم را بایستی به فال نیک گرفت».

رئیس دانشگاه لرستان، تشریح کرد:«دکتر غلامی، عضو هیئت امنای دانشگاه لرستان و رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه لرستان بوده است و از طرفی، از سال 60 تاکنون تجربه‌های متعدد مدیریتی و اداری از جمله ریاست نزدیک به 12 سال دانشگاه بوعلی سینا (همدان) را در کارنامه‌‌ی کاری خود دارد و فردی باتجربه از نظر مدیریتی است».

دکتر عزیزی، اظهار امیدواری کرد دکتر غلامی بتواند با رأی بالای مجلس، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شود.

گفتنی است دکتر غلامی متولد 1332 همدان است و دکترای کشاورزی (علوم باغبانی) از استرالیا دارد و دارای رتبه‌ی «استاد تمام» است.

دکتر غلامی، نویسنده‌ی بیش از 60 مقاله برای مجلات خارجی و داخلی است و مؤلف و مترجم چهار عنوان کتاب است.

وی از سال 76 تا 83 و دوباره از سال 93 تاکنون، رئیس دانشگاه بوعلی سینا (همدان) بوده است.

مهم‌ترین سوابق مدیریتی دکتر غلامی:

از سال 60 تا 62 سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد؛

از سال 64 تا 67 رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا (همدان)؛

از سال 67 تا 69 معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا؛

از سال 69 تا 70 رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛

از سال 75 تا 76 معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا؛

از سال 76 تا 83 رئیس دانشگاه بوعلی سینا؛

عضو هیئت امنای پارک علم و فناوری همدان؛

از سال 93 تاکنون، رئیس دانشگاه بوعلی سینا؛

مدیرمسئول مجله‌‌ی پژوهش کشاورزی تا سال 93؛

دبیر هیئت امنای دانشگاه‌های منطقه غرب کشور از سال 76 تا 83 و از سال 93 تاکنون.

۱۳۹۶/۰۸/۰۱ - ۰۰:۰۰