پایان کارگاه آموزشی تبیین گفتمان انقلاب اسلامی

۱۳۹۶/۰۷/۲۶

کارگاه دو روزه آموزشی «تبیین گفتمان انقلاب اسلامی» با کارگاه‌های بررسی آخرین تحولات منطقه، بررسی معاهدات و توافق‌نامه‌های بین‌المللی و مهارت‌های عمومی مشاوره به کار خود پایان داد.

این کارگاه آموزشی با برنامه‌ریزی مشترک معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، به مدت دو روز در سالن آمفی تئاتر و سالن کنفرانس ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

کارگاه آموزشی ویژه استادان رشته معارف اسلامی دانشگاه‌های استان لرستان بود. رئیس استانی دفاتر نهاد رهبری در استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی است.

مدیر ارتقاء کارآمدی استادان معارف اسلامی نیز دکتر خطیبی است که در روز نخست این کارگاه سخنرانی کرد.

کارگاه‌ در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، 25 و 26 مهرماه برگزار شد.

مدرسانی همچون دکتر منوچهر محمدی (استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران)، حجت‌الاسلام دکتر شاکرین (مبانی نظری اسلامی)، حجت‌الاسلام دکتر شاطری (اخلاق اسلامی)، دکتر محمدی (انقلاب اسلامی)، پورموسوی (تاریخ و تمدن اسلامی)، سیدافقهی (کارشناس مسائل خاورمیانه)، دکتر  عسگری (استاد حقوق‌بین‌الملل) و حجت‌الاسلام دکتر مهکام (دکترای روانشاسی عمومی)، از جمله مدرسان این کارگاه آموزشی دو روزه بودند. همچنین بسته‌های فرهنگی، به شرکت‌کنندگان در کارگاه داده شد.

۱۳۹۶/۰۷/۲۶ - ۰۰:۰۰