هفده دانشجوی مرکز آموزش عالی الشتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی پذیرفته شدند

۱۳۹۶/۰۷/۱۸

تعداد 17 دانشجوی مرکز آموزش عالی الشتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های دولتی، پذیرفته شدند.

این 17 دانشجو در رشته‌های تحصیلی مهندسی نرم‌افزار، معماری کامپیوتر، مدیریت بازرگانی، ریاضی گرایش آنالیز، ریاضی گرایش آنالیز عددی، ریاضی گرایش بهینه‌سازی خطی، ریاضی گرایش رمز، ریاضی گرایش جبر، ریاضی گرایش هندسه توپولوژی، و رشته‌ی روانشناسی در دانشگاه‌های دولتی صنعتی قم، صنعتی شیراز، دانشگاه لرستان، دانشگاه مازندران، دانشگاه سمنان، دانشگاه کاشان، دانشگاه قم، دانشگاه اراک، دانشگاه ملایر، دانشگاه آیت‌اله بروجردی و دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد سال 96 پذیرفته شده‌اند.

اسامی 17 دانشجو به این شرح است:

مائده یکتانظر/ آزیتا یعقوبی/ زهرا اکبری‌نیا/ راضیه مولوی/ مریم باقری‌حیدری/ میترا سالاری‌کیا/ عاطفه شفیعان/ مارال گودرزی/ خدیجه رشیدی/ ساناز دالوند/ زینب باجلان/ سحر اسدی/ زهره دهقان/ نیلوفر ایازی/ یاسمن بهنام/ اعظم کریمی‌صابر/ عاطفه سبزی.

گفتنی است دانشگاه لرستان، تعداد چهار مرکز اقماری (آموزش عالی)، در شهرستان‌های سلسله، دلفان، کوهدشت و پلدختر دارد. دکتر سیف الله بهرامی کیا، رئیس مرکز آموزش عالی الشتر است.

۱۳۹۶/۰۷/۱۸ - ۰۰:۰۰