نمایشگاه دستاوردهای مدیریت سبز دانشگاه‌ها به‌کار خود پایان داد

۱۳۹۶/۰۷/۱۸

دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی مدیریت سبز دانشگاه‌های کشور که دانشگاه لرستان نیز در آن شرکت کرده بود، عصر روز ‌سه‌شنبه 18 مهرماه به کار خود پایان داد.

این نمایشگاه در محل سازمان برنامه و بودجه (تهران) نزدیک به مجلس شورای اسلامی با حضور 39 دانشگاه و مرکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری از سراسر کشور از 15 تا 18 مهرماه برگزار شد.

هدف از مدیریت سبز، حرکت کردن در مسیر اقتصاد سبز مبتنی بر صرفه‌جویی در مصرف منابع انرژی و حفظ محیط زیست است.

کارشناسان حوزه امور نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان که مدیریتش برعهده مهندس ایمان بهرامی‌چگنی است حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان را مدیریت می‌کنند.

غرفه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری استان‌های کشور دستاوردهای علمی اجرایی خود در این حوزه‌‌ی کاری را ارائه کردند.

۱۳۹۶/۰۷/۱۸ - ۰۰:۰۰