سخنرانی عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در یک همایش معتبر علمی کشور

۱۳۹۶/۰۷/۰۲

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، دکتر «مسعود علیرضایی»، مقاله علمی خود را در یک همایش علمی معتبر در قالب سخنرانی، ارائه کرد.

در همایش اخیر یوسرن (Universal Scientific Education And Research Network) در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل، دکتر «مسعود علیرضایی» در کنار دانشمندان بزرگ ایران از قبیل پرفسور رضا ملک‌زاده (اچ ایندکس 61 ) و پرفسور مجتبی شمسی‌پور (اچ ایندکس 64) سخنرانی خود با عنوان «اثرات سودمند بتائین در مقابل لوودوپا و بنسرازید»، به‌عنوان یک مدل درمانی بیماری پارکینسون را ارائه کرد.

بورد مشاورین علمی این شبکه شامل دانشمندان یک درصد برتر تمام رشته‌های علمی است و یکی از اهداف مهم آن، اجرای پروژه‌های علمی بین‌المللی، بین‌رشته‌ای و ایجاد بستری برای ارتباط بهتر بین پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنیاست.

دکتر علیرضایی، دارای 59 مقاله‌ی بین‌المللی و اچ‌ایندکس 16 و 606 استناد در پایگاه Google Scholar است. این همایش از تاریخ 14 تا 16 شهریورماه برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۷/۰۲ - ۰۰:۰۰