کارگاه آموزشی «معرفت‌افزایی عاشوراییان عصر ظهور»، با همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۷/۰۱

کارگاه آموزشی تحت عنوان «معرفت‌افزایی عاشوراییان عصر ظهور» را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار کرد.

مدرس این کارگاه که صبح روز شنبه اول مهرماه برگزار شد و قرار است به مدت سه روز تداوم داشته باشد، استاد حوزه و دانشگاه، آیت‌الله عزیزی است.

این کارگاه ویژه خواهران بسیج دانشجویی و حوزه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حوزه دانشگاهیان دانشگاه لرستان است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی در این کارگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضران، تأکید کرد:«مهم است اینگونه برنامه‌ها برای معرفت‌افزایی و نیز برای تقویت وحدت و انسجام نیروهای انقلابی و مؤمن تداوم داشته باشد و چنین حرکت‌هایی، حرکت‌های ارزشمندی‌اند».

آیت‌الله عزیزی نیز در این کارگاه آموزشی، تصریح کرد:«اهمیت دارد که گستره‌ی اطلاعات تاریخی درباره قیام عاشورا به معرفت عمیق و تربیت نیروها و کادرسازی با توجه به منطق کادرسازی عاشوراییان عصر ظهور تبدیل شود».

وی مدافعان حرم را نمونه‌ای از تربیت و کادرسازی عمیق در عصر ظهور دانست.

آیت‌الله عزیزی همچنین دوران دفاع مقدس را نمونه‌ی دیگری از عملکرد موفق در تربیت و کادرسازی دینی و اعتقادی ارزیابی کرد.

۱۳۹۶/۰۷/۰۱ - ۰۰:۰۰