ادبیات بومی زیرساخت ادبیات ملی است

۱۳۹۶/۰۶/۲۹

رئیس دانشگاه لرستان گفت:«پاس داشتن ادبیات بومی به‌نوعی پاس‌داشتن زیرساخت ادبیات ملی است».

دکتر خسرو عزیزی در آیین اختتامیه دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی ایران زمین که صبح روز چهارشنبه 29 شهریورماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان با حضور معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد تأکید کرد:«ادبیات بومی زیرساخت ادبیات ملی است و باید ادبیات بومی حفظ و پاس داشته شود».

دکتر عزیزی از جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان و معاونت پژوهشی دانشگاه لرستان تشکر کرد که این همایش را برگزار کرده‌اند.

گفتنی است نزدیک به 200 مقاله برای دبیرخانه همایش فرستاده شده است. تعداد 32 مقاله تحت عنوان مقالات برتر ارائه شده‌اند و تعداد 105 مقاله نیز در قالب چاپ و سخنرانی ارائه شدند. همچنین تعداد 73 مقاله تحت عنوان کتابچه همایش منتشر می‌شوند.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمد سلگی نیز در این آیین حضور داشت.

عکاس: علی نظری

۱۳۹۶/۰۶/۲۹ - ۰۰:۰۰