دیدار و گفت‌وگوی نمایندگان تعدادی از سازمانهای مردم‌نهاد با معاون پژوهشی دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۶/۲۸

نمایندگان تعدادی از سازمان‌های مردم‌نهاد در دیدار با معاون پژوهشی دانشگاه لرستان، دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، در اتاق جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان، میزبان نمایندگان تعدادی از سازمانهای مردم‌نهاد اجتماعی، فرهنگی، نیکوکاری و مذهبی استان لرستان بود و دیدگاههای مختلف بیان شد.

این جلسه، صبح روز سه‌شنبه28 شهریورماه برگزار شد و نمایندگان این سازمانها، اعلام آمادگی کردند که در کمک کردن به دانشجویان نیازمند، مشارکت و یاری داشته باشند.

دکتر فیضیان نیز توضیح داد دانشگاه لرستان، آمادگی کامل دارد در بخش تحقیقات و آموزش و پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای تعامل و همکاری مشترک با سازمانهای مردم‌نهاد {جامعه مدنی}، اقدامات بیشتری برای تقویت این سازمانها جهت رفع مشکلات جامعه از جمله آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، انجام دهد.

۱۳۹۶/۰۶/۲۸ - ۰۰:۰۰