افتتاحیه دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی ایران زمین با مشارکت جهاد دانشگاهی لرستان و دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۶/۲۸

افتتاحیه دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی ایران زمین برگزار شد.

عصر روز سه‌شنبه 28 شهریورماه در سالن اجتماعات حوزه هنری لرستان (خرم‌آباد) و با حضور برخی مدیران از جمله ریاست جهاد دانشگاهی استان (دکتر دهقانی) و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر فیضیان، و جمعی از شاعران بومی‌سرا، آیین افتتاحیه دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی ایران زمین برگزار شد.

در این آیین مقاماتی همچون مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان (دریکوند) و معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، بسطامی هم حضور داشتند.

شاعرانی بومی‌سرا مانند عزیز بیرانوند، اسد فرهمند، عزیز نادری به شعرسرایی بومی پرداختند و بهزاد پاکدل نیز نقالی با موضوعیت قصه و حکایت‌های بومی را اجرا کرد.

این همایش در روز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان واقع در کمالوند خرم‌آباد با ارائه مقالات ادامه دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان، دکتر سیدعلی‌نادر دهقانی‌الوار در این آیین در سخنانی از همکاری خوب دانشگاه لرستان برای برگزاری این همایش ملی تقدیر و تشکر کرد.

در  آیین افتتاحیه از شاعران بومی‌سرا تجلیل شد. اختتامیه نیز چهارشنبه 29 شهریورماه است.

۱۳۹۶/۰۶/۲۸ - ۰۰:۰۰