صعود تیم فوتسال دانشگاه لرستان به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات فوتسال کارکنان دولت (استان لرستان)

۱۳۹۶/۰۶/۲۸

تیم فوتسال دانشگاه لرستان به‌عنوان سرگروه به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات فوتسال کارکنان دولت (ادارات لرستان)، راه یافت.

در این مسابقات، دو گروه چهار تیمی حضور داشتند که از هر گروه دو تیم به مرحله‌ی بعدی، صعود کردند.

مسابقات فوتسال کارکنان دولت ( ادارات استان لرستان) در روزهای پایانی شهریورماه به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن امام علی(ع) این دانشگاه، برگزار شده است.

سرمربیگری تیم فوتسال دانشگاه لرستان را «هبت‌الله کمالوند» عهده‌دار است.

تیمی که قهرمان این مسابقات شود، به‌عنوان نماینده فوتسال کارمندان دولت (استان لرستان)، در مسابقات کشوری حضور خواهد داشت.

تیم فوتسال دانشگاه لرستان در دیدار نخست، توانست از سد تیم فوتسال کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان عبور کند؛

در دیدار دوم، دانشگاه علوم پزشکی لرستان را شکست داد و در دیدار سوم نیز از سد اداره کل گمرک لرستان را مغلوب کند.

اسامی چهار تیم راه‌یافته به مرحله‌ی نیمه‌نهایی عبارتند از:

دانشگاه لرستان؛

اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان؛