معاون پژوهشی دانشگاه لرستان: دومین همایش ملی ادبیات بومی «ایران زمین» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

۱۳۹۶/۰۶/۲۷

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان خبر داد دومین همایش ملی بررسی ادبیات بومی «ایران زمین»، در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

دکتر محمد فیضیان تشریح کرد:«آیین افتتاحیه این همایش ملی, عصر روز سه‌شنبه 28 شهریور، ساعت شش در سالن اجتماعات حوزه هنری خرم‌آباد واقع در خیابان دکتر حسابی است و روز چهارشنبه 29 شهریورماه، ارائه مقالات و اختتامیه در سالن آمفی تئاتر ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان از ساعت هشت و سی صبح تا پنج عصر واقع در پردیس دانشگاهی کمالوند خواهد بود».

وی توضیح داد:«از سراسر کشور به این همایش، مقالات ارسال شد و هیئت داوران در پایان مردادماه، مقالات برتر برای ارائه را انتخاب کرد؛ همایش نیز با مشارکت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان و دانشگاه لرستان، برگزار می‌شود».

۱۳۹۶/۰۶/۲۷ - ۰۰:۰۰