نشست روابط عمومی‌های دانشگاه‌های منطقه پنج کشور در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۶/۲۶

نشست شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، منطقه پنج کشور، در دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این نشست، همراه شد با کارگاه آموزشی با تدریس مسئول انجمن جامعه‌شناسی استان لرستان، دکتر مجتبی ترکارانی که به مباحث آموزشی در زمینه جامعه‌شناسی ارتباطات سازمانی رسمی و غیررسمی برای حاضران پرداخت.

در ابتدای این جلسه، پس از قرائت قرآن کریم، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه لرستان، افشین مرادی به حاضران خیرمقدم گفت و توضیح داد دولت تدبیر و امید در راستای سوق دادن دانشگاه‌ها به سوی دانشگاههای نسل سوم گام برداشته است و در دوره ریاست دکتر عزیزی، اقدامات خوبی برای مهارت‌آفرینی و کارآفرینی در راستای حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم، صورت گرفته است.

دکتر ترکارانی نیز به مباحث آموزشی جامعه‌شناسی ارتباطات سازمانی رسمی و غیررسمی برای حاضران پرداخت و اعضاء حاضر در جلسه، هم هر کدام دیدگاه‌های خود را درباره راهکارهای بهبود شیوه‌های کار روابط عمومی‌های دانشگاه‌های وزارت علوم، منطقه پنج کشور پرداختند.

این نشست، صبح روز یکشنبه 26 شهریورماه در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه واقع در سایت مرکزی کمالوند خرم‌آباد، برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۶/۲۶ - ۰۰:۰۰