انتخاب دانشگاه لرستان به‌عنوان دستگاه برتر استان در «اجرای سند اقتصاد مقاومتی»

۱۳۹۶/۰۶/۲۴

دانشگاه لرستان، دستگاه برتر اجرای سند اقتصاد مقاومتی استان شد.

از رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی تقدیر شد به خاطر آنکه دانشگاه لرستان در سال 95 در اجرای سند اقتصاد مقاومتی استان لرستان، رتبه‌ی برتر دستگاه‌ها و ادارات استان را کسب کرده است.

ظهر روز پنجشنبه، 23 شهریورماه در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان و با حضور رئیس این سازمان، علی هادی‌چگنی، از مدیران برتر حوزه‌های عملکردی ادارات که ارزیابی عملکردی‌شان برای سال 95 بوده است (ویژه بیستمین جشنواره شهید رجایی)، تقدیر شد و در شاخص اجرای سند اقتصاد مقاومتی استان لرستان، دانشگاه لرستان به عنوان دستگاه برتر در بین دستگاه‌ها و ادارات استان، معرفی و تقدیر شد.

سال 95 توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و سال 96 به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، نام‌گذاری شد.

استان لرستان در سال 95 به همراه استانهای کرمان و آذربایجان شرقی، به عنوان سه استان پایلوت اقتصاد مقاومتی در سطح کشور انتخاب شدند.

تقدیر‌نامه خطاب به دکتر عزیزی تحت عنوان «بیستمین جشنواره شهید رجایی» است و به امضای استاندار لرستان، بازوند، رسیده.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان، علی هادی‌چگنی می‌گوید:«ارزیابی عملکردی دستگاه‌ها و ادارات استان براساس شاخص‌های عمومی و تخصصی برای سال 95 بوده است».

به گزارش خبرنگار ما، ارزیابی عملکردی ادارات استان در حوزه‌های کاری ذیل صورت گرفته:

اقتصاد مقاومتی استان: دانشگاه لرستان حائز رتبه‌ی برتر در این بخش؛

علمی، فرهنگی و آمورشی: اداره کل آموزش و پرورش لرستان؛

عمومی، اجتماعی و قضایی؛ اداره کل ثبت‌احوال استان، بهزیستی لرستان و سازمان حفاظت محیط زیست استان؛

شرکت‌ها،بانک‌ها و بیمه‌ها؛ شرکت آب و فاضلاب شهری استان لرستان، شرکت راه‌آهن لرستان و مدیریت امور شعب بانک ملی استان؛

زیربنایی، تولیدی و حمایتی؛ اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی لرستان، اداره کل هواشناسی لرستان و کمیته امداد امام (ره) استان؛

سلامت و بهداشت؛  سازمان انتقال خون لرستان؛

بخش شهرستانی:  فرمانداری خرم‌آباد.

۱۳۹۶/۰۶/۲۴ - ۰۰:۰۰