شروع اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه لرستان با هدف خدمت به مردم در مناطق محروم

۱۳۹۶/۰۶/۱۱

اردوی جهادی اعزام دانشجویان بسیجی دانشگاه لرستان به مناطق محروم سپیددشت کلید خورد.

عصر جمعه دهم شهریورماه سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان میزبان آیین افتتاح اردوی جهادی اعزام دانشجویان بسیجی (برادران و خواهران) دانشگاه لرستان برای اعزام ده روزه به مناطق محروم منطقه‌ی سپیددشت خرم‌آباد بود.

در این آیین، فرمانده بسیج دانشجویی سپاه استان لرستان، سرهنگ محمدی و نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه خرم‌آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین پاکدامن، حضور داشتند.

مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی، اجتماعی دانشگاه لرستان، ایرج بیرانوند می‌گوید:«این برنامه هر سال برگزار می‌شود و امسال نیز با حمایت مالی و معنوی دانشگاه لرستان، انجام می شود».

بیرانوند، تشریح می‌کند:« پارسال، اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه لرستان که هدفش خدمت به مردم مناطق محروم استان است در شاهیوند شهرستان چگنی برگزار شد».

مدیریت جهادی و فرهنگ کار و تلاش برای خدمت به مردم به ویژه خدمت‌کردن در مناطق محروم از ویژگی‌های فرهنگ بسیجی است.

۱۳۹۶/۰۶/۱۱ - ۰۰:۰۰