حضور رئیس دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت شهدای هشتم شهریور با حضور وزیر اطلاعات

۱۳۹۶/۰۶/۰۹

رئیس دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت شهدای هشتم شهریور شرکت کرد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشتم شهریورماه، دولتمردان شهید، رجایی و باهنر که با حضور وزیر اطلاعات، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی در حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد برگزار شد، شرکت کرد.

این آیین هم‌زمان با هفتمین روز هفته دولت، بعدازظهر روز چهارشنبه هشتم شهریورماه برگزار شد و مردم و مسئولان در آن شرکت کردند.

دکتر عزیزی می‌گوید:«شهیدان رجایی و باهنر الگوی مدیریت جهادی و انقلابی بودند».

وزیر اطلاعات، در این آیین گفت:«برنامه‌های توسعه کشور با همکاری و همدلی و برادری به‌صورت کامل محقق می‌شوند اما اختلاف و تفرقه باعث ضرر به مردم می‌شود و باید همیشه برادری و همکاری را در بین مردم و مسئولان تقویت کرد».

وی تصریح کرد:«دولت از انتقاد سازنده استقبال می‌کند و بین انتقاد سازنده با تخریب و حرمت‌شکنی تفاوت هست».

۱۳۹۶/۰۶/۰۹ - ۰۰:۰۰