دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم شد

۱۳۹۶/۰۵/۳۰

دکتر سیدضیاء هاشمی که دکترای جامعه‌شناسی دارد با حکم رئیس‌جمهور، به سرپرستی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.

دکتر هاشمی متولد 1346 یاسوج و دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران است. وی معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم بوده است.

متن حکم رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر روحانی خطاب به دکتر هاشمی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به این شرح است:

جناب آقای دکتر سیدضیاء هاشمی

براساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد و سوابق علمی و مدیریتی جناب‌عالی، به موجب این حکم شما را به سرپرستی «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» منصوب می‌نمایم.

امید است با عنایات الهی و همکاری کلیه کارکنان آن وزارت، در خدمت به ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی، با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران