تیم دانشگاه لرستان به قله گل گل صعود کرد

۱۳۹۶/۰۵/۲۹

تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان به قله «گل‌گل» صعود کرد.

تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان به قله گل‌گل (gol gol)، از قلل مرتفع کوهستان اشترانکوه در منطقه کوهستانی زاگرس مرکزی، صعود کرد.

کوهستان اشترانکوه از منطقه کوهستانی زاگرس مرکزی است که در استان لرستان و حد فاصل شهرستان‌های الیگودرز، ازنا و دورود قرار دارد.

رایج‌ترین مسیر برای رسیدن به قله، جبهه شمالی است که از روستای تیون آغاز می‌شود و با گذر از جان‌پناه گل‌گل و چال‌کبود به «سن‌بران» می‌رسد.

بارزترین منظره از قله گل‌گل، دریاچه گهر بزرگ و کوچک و قله سن‌بران است؛ سایر قله‌های رشته اشترانکوه و در صورت صاف بودن هوا رشته کوه‌ گرین در شمال شرق و زردکوه در جنوب غرب هم قابل مشاهده‌اند.

همچنین می‌توان از طریق روستاهای دره تخت و کمندان و شهر دورود و پیمایش خط‌الرأسی اشترانکوه هم به این قله صعود کرد.

پرویز طرهانی (سرپرست تیم)، مرتضی قربانی، امیر پارسا، شهرام والی‌زاد و یعقوب رضایی، اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان در این صعود بودند.

۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۰۰:۰۰